Elsket og hatet.

Dette er stedet jeg har tilbrakt de to siste årene som snart har gått. Det er stedet hvor jeg har følt meg død, men samtidig mer levende enn jeg noen gang har følt meg. Smerte, følelser, tanker, oppturer, nedturer, latter, tårer, alt.

Det er der sengen min er. Sengen jeg har vridd meg i smerte. Sengen jeg har falt ned i, når jeg ikke har hatt krefter til å stå. Det er sengen jeg ikke har klart å se på, på grunn av dårlige minner. Det er sengen jeg har fryktet å sove i om natten. Det er sengen som har gitt meg energi. Det er sengen som har gjort meg trygg. Det er sengen som har sett meg reise meg om morgenen, selv om gårsdagen var en av de verste.

Det er der puten min er. Puten som har følt mine slag treffe den i frustrasjon. Puten som har følt mine tårer falle en etter en. Puten som har følt mitt hode falle hard ned. Det er der dynen min er. Dynen som jeg har brukt til å tørke tårene med. Dynen jeg har holdt rundt meg når jeg har følt meg ensom. Dynen som har holdt varmen rundt meg.

Det er stedet jeg sitter i nå. På gulvet, jeg våger meg ikke opp i sengen når jeg skriver dette, for da kommer tårene. Det er stedet jeg finner meg selv. Det er stedet jeg finner de små gledene. Det er stedet som har sett meg på mitt verste. Det er stedet som har sett meg på mitt beste. Det er stedet som har sett min reise, det er stedet som vil fortsette å følge meg på veien.

Det er stedet jeg har tapt og vunnet kamper, det er stedet jeg føler meg mest stolt. Det er stedet jeg har og fortsatt flykter til når jeg har det vondt. Det er stedet jeg har hatet og elsket mest. Det er stedet jeg vil hate for alltid, fordi det har gjort meg innestengt. Det er stedet jeg vil elske for alltid, for det har gjort meg fri.

Hvordan har de siste årene for deg, vært?
Ha en fin ettermiddag!

-Rikke

5 tanker om “Elsket og hatet.”

  1. så fint rommet ditt har blitt! du tar jo nydelige bilder også.. jeg er glad i deg<3 jeg er her foralltid. ikke glem det

    Liker

  2. Fantastisk er du, Rikke.
    Du må vite det at allikevel alt er sånn som det er, så har du meg og andre – som støtter deg da du har det verst! Ilu ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s