Helvete.

Før var helvete for meg et varmt og rødt sted. Hvor det var en trapp opp til en stor brun stol, med spisser på. I stolen satt en skallet mann, men horn over ørene. Han hadde mørk frakk. Det var mitt bilde av helvete når jeg var yngre. Nå har det forandret seg drastisk.

Helvete er noe du finner inni deg. Enten en sykdom, ulykke, kjærlighetssorg, eller hva det nå måtte være. Du kan også være din egen djevel, ditt eget helvete. Helvete er et sted som siger sakte men sikkert innpå deg. Plutselig er du fanget i det fulle mørke, som du ikke en gang kan se et lysglimt fra. Du er fanget, det er ingen utganger, bare fulle mørket. Det er vanskelig å beskrive alt det svarte. 

Jeg er ikke meg selv lenger, måten jeg skriver på, den er fylt med smerter, sinne, frustrasjon og sorg. Jeg har kjempet så lenge, så mange nedturer og så altfor få oppturer. 

 

2 tanker om “Helvete.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s