Fight.

Smertene blir sterkere og sterkere, de setter seg i hodet. Det smeller i tinningen, det føles ut som slag i bakhodet. Videre sprer de hatefulle smertene seg, til de anspente skuldrene, til de slappe armene, til den vonde ryggen, til de svake hofter og til de utslitte bena. Det er så altfor, altfor tungt å kjempe, jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Det er så ensomt her jeg sitter å hører på bilene som kjører, mens jeg føler redselen som tar meg.

Det er mørkt, ikke bare i rommet, men på insiden. Jeg blir mørkredd. Plutselig blir det helt stille, det eneste jeg hører er mine egne åndedrag. Jeg kan kjenne kulden sette seg i de nakne bena mine. Kulden stiger oppover kroppen, som i kveld ikke lenger er min. Det er så ensomt. Smertene er så skumle, så vonde. Jeg prøver å finne gledene, men smertene og mørket har overtaket, jeg er for utslitt til å kjempe i mot. Jeg vil bare falle nå, jeg klarer ikke annet.

Sov godt, alle skatter, deres ord og kjærlighet betyr verden for meg.
-Rikke

10 tanker om “Fight.”

 1. Hei! Jeg har ikke lest bloggen din før idag og jeg har aldri møtt deg, men jeg tror du må være en utrolig sterk person som har mye vondt, men som likevel er glad og positiv! jeg håper du noen gang blir bedre, og jeg vil ønske deg masse lykke til!

  Liker

 2. Vil bærre sei at du e KJÆMPE fin! og at æ like bildan din, spesielt dæm svart/kvite bildan! Å æ syns du e stærk som grei å værra så positiv sjøl om du har dæm sykdomman! 🙂
  har nættop laga blogg, har bærre ett innleg me nån bilda æ tok for ikke så læng sia vess du vil sjå!
  ..Never give up.. 🙂

  Liker

 3. Jeg har ikke lest bloggen din før nå. Fant den fordi du er ukens blogger. Veldig fin og variert blogg!
  Jeg kan ikke si at jeg vet hvordan du har det, for alle er forskjellig, men kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Jeg sliter selv med mange av de samme smertene som deg. Dessverre er det ingen som vet hva som feiler meg enda. Stå på videre, du har en veldig bra blogg!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s