Lykke

Lykke er når bestevennen må opp tidelig, og gir meg et kyss på kinnet. Lykke er når jeg får melding av personer som får meg til å smile. Lykke er når jeg må liste meg på tå inn i stuen til mormor og morfar, fordi de sover på soffaen. Lykke er når jeg nesten blir tvunget til å sette meg ned i gostolen, for å spise en etterlengtet sjokolade. Lykke er når morfar gir meg en forsiktig klem, så jeg ikke får vondt. Lykke er når jeg og mormor kan sitte å se på hverandre, lenge, uten å si noe som helst.

Lykke er når jeg forteller mormor og morfar hemmelighet, og de smiler lurt. Lykke er når det går opp for meg at jeg bevinner meg i sentrum av mitt sommerparadis. Lykke er når jeg kan titte ut vinduet, og se den store hagen, men bakken jeg og søskenbarna mine trillet ned. Lykke er når jeg går inn i dukkestuen, bare for å kjenne lukten som bringer tilbake de beste minnene. Lykke er når jeg føler meg trygg, og som om jeg er fire år igjen, hos mormor og morfar. Lykke er når to personer kan få meg til å føle så mye godt.

-Rikke

1 tanke om “Lykke”

  1. Flotte bilder! 😀
    Ta gjerne en titt innom bloggen våres, kommenter om du liker 🙂
    Hadde satt stor pris på det! Ønsker deg en god helg
    Vennlig hilsen Bajassene ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s