Vårt lille land.

Vi kan lese om det over alt, vi kan høre stemmer som nevner datoen gang på gang, vi kan se tårer som beskriver den ubeskrivelige smerten. Det er så mange som skriver, for å vise at de tenker på offrene, de pårørende, etterlatte og vårt lille land. Ingen av oss vet helt hva vi skal skrive eller si. Vi vet ikke hvordan vi skal forklare kjærlighet og hat i samme setning.

Mest av alt så er det blikkene vi gir som virkelig forklarer det vi så gjerne vil si, klemmene vi gir, som viser at vi føler deres smerte, og de få ordene vi sier, som viser hvor sterkt vi står sammen om dette, vi kjemper. Vi er kanskje et lite land, men vi har kjærlighet som kunne gått jorden rundt.

Det er mange øyne som er tårevåte i dag, mange ansikter som er likegyldige, men husk, det er lov å smile og le, det tror jeg englene rett over hodene våres vil at vi skal gjøre. Smil og latter viser at vi har overtaket, det viser at vi er sterkere enn personen som påførte oss alt dette. Vi må leve for dem.

Hvil i fred alle vakre, dere er dypt savnet, av deres nærmeste og mennesker dere ikke en gang kjente♥

-Rikke

1 tanke om “Vårt lille land.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s