Darling, I’m just tired.

Her sitter jeg fremdeles nesten tre år senere, i de utgåtte joggebuksene som jeg ikke lenger kan fordra. Smertene kjennes så alt for godt i kroppen som ikke lenger er min, jeg kjenner den ikke igjen, ikke på utseende, og ikke i følelse, vi hører ikke sammen lenger. Skolesakene som skal frem om mer eller mindre en uke vet jeg ikke helt hvor er lenger, det er som om jeg aldri har hatt de. Det var ikke dette jeg så for meg når jeg skulle begynne på et nytt kapittel i livet.

3 tanker om “Darling, I’m just tired.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s