Believe.

Har noen gang vært så sliten at du ikke helt er sikker på om du klarer å reise deg? men du gjør det for det, for du vil så gjerne overbevise deg selv om at du klarer det som virker mer umulig enn noen gang. Du setter deg på sengekanten, du kan kjenne kroppen som stritter i mot, den verker sånn, tårene faller, en etter en, du begynner å lure på hvorfor du gjør dette, det er så alt for vondt, det er ikke verdt det. I det du prøver å bruke mest krefter i armene, for bena er for svake, så kjenner du hjertet banke, som om du skulle sett personen du er forelsket i stå foran deg. Du er på vei opp, på de svake bena, du klarer det nesten, og følelsen av å være nærme, gir deg enda mer styrke. Plutselig så står du der, du gjør det som virket så umulig for fem minutter siden. Bena svikter, og du faller ned i sengen, men du smiler, for du har klart det, selv bare i noen sekunder, det var mer enn verdt det. Jeg har.

1 tanke om “Believe.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s