Scars.

Jeg har fem arr etter oprasjonen. De har revet meg i stykker, ikke de, men grunnen til at de er der. De har satt spor i meg, dype spor, som ikke kan dekkes, som snøen dekker fotsporene om vinteren. De vil være der for alltid, de minner meg på at jeg må fortsette å kjempe, hver eneste dag, uansett hvor vondt det er. De er dypere enn de ser ut til.

1 tanke om “Scars.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s