Sundayfeeling.

Lykke er da du kan sove så lenge du vil, og da du våkner til smilet av bestevennen. Lykke er da du ikke helt vil stå opp, for det er så varmt, trygt og godt under dynen. Lykke er da du kan ta det så rolig du vil, og ikke spise frokost før klokken tre. Lykke er da du endelig kommer deg i dusjen, og bare står der å leser på shampoo flasken. Lykke er da du kan føle deg vakker, selv uten sminke. Lykke er da du kan gå en lang tur med den beste, smile og le, helt uten hemninger, mens du kjenner den kalde luften som siger inn mot kroppen. Lykke er da du drikker milkshake for første gang på flere måneder. Lykke er da du kommer inn i varmen, og tar deg et langt og varmt bad. Lykke er når du føler at du lever, lykke er i alt, selv i de mørkeste stunder.


 

1 tanke om “Sundayfeeling.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s