Lange netter, korte dager.

Natt til i dag:

Her ligger jeg. Våken. Klokken har akkurat passert 05:36. Utslitt passer ikke denne natten, ødelagt eller knust passer bedre. Ikke knust, sett på som kjærlighetssorg, men knust på den måten at jeg føler meg slått og sparket fra topp til tå, det er som om det ikke er mer igjen av meg. Jeg kan kjenne at kroppen er der, men jeg må bruke hendene til å kjenne, for å faktisk tro på at den fortsatt er der.

Jeg frykter allerede det som venter, etter at jeg har våknet, om jeg i det hele tatt klarer å forsvinne inn i drømmeland. Enda en dag vil drukne og glemmes bort i søvn. Når jeg tenker meg om så er det ikke så mye å sørge over, jeg ville nok uansett bare ligget å telt ned til jeg skal sove igjen.

4 tanker om “Lange netter, korte dager.”

  1. du fortjener så mye bedre! som jeg alltid føler jeg må si, er du og styrken din mitt forbilde ❤ stå på videre, en vakker dag får du det du fortjener!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s