De er der.

Jeg kjenner at de er der, de blir sterkere og sterkere for hvert minutt. De griper tak i kroppen, i et forsøk på å få meg til å miste bakkekontakten, få meg til å bli fanget i deres verden, full av smerte. De er der, sterke, men denne gangen er jeg sterkere, for de er verdt det, det har jo vært en så fin dag, med jentene mine, jeg har kunnet danse som om jeg aldri sluttet og vært en ungdom, som om jeg aldri ble syk. De skal ikke knekke meg, uansett hvor mye de vil. De er der, smertene.

3 tanker om “De er der.”

 1. Jeg har lest bloggen din en god stund nå, og jeg vil bare at du skal vite hvilket fantastisk forbilde du er. Det du skriver gir en så stor motivasjon til å fortsette, og jeg kan med hånden på hjerte si at du er en ekte helt. Stå på videre, jeg heier på deg.
  Hjerteklem.

  Liker

 2. Jeg er så glad i deg!
  Forbildet og bestevenninnen min. Er så stolt av deg, du er så sterk.
  Verdens beste,fineste og sterkeste jente<3

  Liker

 3. Endelig er du tilbake! Det er i slike stunder jeg kjenner hvor avhengig jeg er av å kunne lese de sterke ordene dine! Takk kjære Rikke ❤
  Du betyr mer for meg enn jeg selv ante!
  Forresten, håper snart svarene på spørsmålsrunden kommer. Men for all del ikke stress med det, ta det ei gang du har krefter!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s