Din andre halvdel.

Det blir umulig for meg å skrive et bra innlegg her, med tanke på at du nærmest er forfatter (i mine øyne). Må påpeke at jeg har lese og skrivevansker, så haters, don’t hate. 

Du er rett og slett en ubeskrivelig person. Motet, styrken og humøret du har etter det du har vært i gjennom og vet du må gjennom, det er utrolig. Jeg kan ikke si mange nok ganger hvor mye du faktisk betyr for meg og hvor høyt jeg egentlig elsker deg. Det er så utrolig godt å vite at jeg alltid kan snakke med deg om absolutt alt, uansett avstand. Jeg vet at svaret eller responsen jeg får vil hjelpe meg på en eller annen god måte. Du stiller alltid opp, selv om du egentlig ikke orker. Jeg vet at du ville gjort alt for meg, på samme måte som jeg vil gjøre alt for deg. Hjertet mitt, du er noe av det mest nydelige som er til her på jorden, på innsiden og på utsiden. Jeg tror jeg er den personen som vet best hvordan det faktisk er. Da jeg vet du har vondt, selv om du danser som en gal på gulvet forran meg. Da jeg lager lyd når jeg spiser og du må holde deg for ørene. Da jeg gråter og du sier det beste du kunne sagt. Da vi ser filmer og du smiler av at eg gråter for filmen ble litt for romantisk. Da vi ikke spiller ballspill fordi jeg rett og slett suger, men du er så flink. Da vi ler så vi gråter av en gutt som snublet da han gikk forbi oss. Da vi gir hverandre blikk og vet hva den andre tenker. Da vi kan si at alt det negative er positivt.


Du betyr alt. Takk for meg, Rikkus, hjertet mitt.

1 tanke om “Din andre halvdel.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s