Birthday twins.

Dagen har kommet hvor det bare er 1år til vi blir 18. Det er 17år siden to boller kom til verden, og siden det har vi hatet og elsket hverandre. Noen ganger lurer jeg på hvordan ting hadde vært, om det kun var jeg som ble født, om det kun var jeg som lekte med storesøstrene våre, om det kun var jeg som var den yngste i familien. Men jeg kan virkelig ikke tenkte meg å ha det på noe som helst annen måte, som søsken flest så skulle vi noen ganger ønske det kun var en av oss, men på langsikt kan jeg ikke tenke meg å ha det på noen som helst måte. 

Ingen deg, ingen meg. Gratulerer med dagen, lillebror med 20 minutter.
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s