Min helg.

I helgen har jeg ledd høyere enn på lenge, smilt så det har gjort vondt, spist lunsj med gulljenta, tilbrakt hvert minutt med personen jeg har savnet så ufattelig høyt, kledd oss ut med det ene og det andre, etter så å danse for fult, vært ute i kulden med verdens beste gutter, falt på isen uendelig med ganger, mistet pusten av lykkelighet, og det bare fortsetter. Jeg håper dere har hatt en like bra helg som meg, og at virkeligheten ikke treffer dere like hardt som den traff meg.

4 tanker om “Min helg.”

  1. Jeg blir glad langt inn i hjerterota mi av å lese dette Rikke! Både fordi jeg unner deg dette mer enn noen andre, og fordi du gir meg håp om at livet lyser selv i de mørke tidene ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s