Ingenting.

Føler du noen ganger, at du bare er til bry, at ingen egentlig vil ha deg her, de bare sier det, som et plaster på såret. Føler du det, like sterkt som du føler hjertet ditt slå i det du får blikk kontakt med din store forelskelse? De liker deg ikke lenger, de er lei, lei og slitne av alt som har med deg og gjøre, alt du sier, alt du gjør, alt du skriver, selv hvordan du ler, men egentlig så vet du at du føler det sånn, kun fordi de som går under beskrivelsen de, kun er deg selv. 

Føler du noen ganger, at meningen med livet forsvant i det solen gikk ned, og nattensmørke satte seg i kroppen din, og solen forsvant med det, og sto aldri opp igjen. Føler du det, like sterkt som du føler kroppen snurre i det du går ut av karusellen? Det er kun dette, deg, sengen og mørket rundt deg, ingenting annet, det er kun det livet ditt vil bestå av. Men egentlig så vet du at meningen er der, det er bare for mørkt til at du kan se den, du går i blinde.

Føler du noen ganger, at du ikke har noe å si, skrive eller tenke, du bare sitter der, som en kropp uten sjel. Føler du det, like sterkt som du føler barbente føtter i den varme sanden? Alt er tomt, helt tomt, men egentlig, så vet du at du føler alt dette, fordi alt er overfylt, klumpen som har gjemt seg i brystet har sprengt, og du beskriver tankene som er for mange, ordene som er for få, og bokstavene som krøller seg, som vet ikke og ingenting.

Føler du det? Jeg gjør. Du er ikke alene.

3 tanker om “Ingenting.”

  1. Jeg går aldri lei av deg, ikke skrivingen din heller – du skriver sykt bra! stå på søta, du er utrolig sterk<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s