Kvelt.

Jeg bare gråter. Det er kaldt og mørkt, stille og ensomt. Telysene har slukket, jeg har ikke helt rukket å tenke over det før nå. Dynen har falt på gulvet, og musikken har stoppet, jeg enset det ikke en gang. Jeg må gape etter luft i det jeg prøver å lage så lite lyd som mulig, jeg må ikke vekke de andre.

3 tanker om “Kvelt.”

  1. Tenker på deg hver natt og dag! Vet så inderlig godt hvordan det føles.. Du fortjener så ufattelig mye bedre!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s