God påske.

Jeg kommer tilbake, snart. Tusen takk for mailer, meldinger og alt som er, det betyr alt i verden. Dere er best, og det mener jeg med hele mitt hjerte. Jeg lover, det skal bli andre bilder enn alle disse iphone bildene, det skal bli farger igjen, jeg må bare finne tilbake til fargen i meg selv, så kommer det. Det skal bli bedre skriving, mye bedre, jeg må bare prøve å finne ut hvordan jeg gjør det igjen. Jeg skal bli bedre, som jeg en gang var. Jeg lover.

Følg meg på Instagram – Rikke Amalia, eller lik facebook siden til bloggen HER, så gir jeg beskjed når nye innlegg har kommet, så slipper dere å bli skuffet dag etter dag, over at ingenting har endret seg her inne.
Jeg håper dere har en fantastisk herlig påske, med mye kos og godteri, og at den er minst like fin som min. Tusen millioner hjerter til dere.

1 tanke om “God påske.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s