Denne sommeren blir fin

Ahh.. helgen har vært så bra. Jeg har spist is for minst ti personer, gått tur med fine venner til solen gikk ned og kulden snek seg inn. Jeg har vært på fest med personer som aldri kan erstattes, herreminhatt så gøy det var, og jeg har tilbrakt søndagen med de beste av de beste ikledd koseklær. Jeg har også tatt bilder jeg helst vil beholde for alltid, så de kan bringe frem smilet som har vist seg hele helgen, i tunge stunder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s