Kvelder som den, dager som denne

Det blir bare overfladiske innlegg om hvor fint jeg har det for tiden, for jeg har jo det, sommeren har startet bra den, helt kanon, og jeg klarer nesten ikke vente til å se hva mer den har å by på. Men samtidig så faller verden totalt sammen, når jeg er alene, som jeg helst vil være på dager som denne, når alt er helt jævlig og alt jeg vil er å gjemme meg for alltid.

Men så har jeg jo venninnene mine, som bygger verden opp igjen, og gjør alt i sin makt for å holde den oppe, og det klarer de med glans, for jeg er aldri så glad, som når jeg er med de, jentene mine. Takk for en super kveld i går, håper dere hadde det like koselig som meg, dere er best.

 

1 tanke om “Kvelder som den, dager som denne”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s