Men jeg vil jo sveve for alltid

.. jeg har det bedre her, alene, hvor det eneste som fyller rommene rundt meg er radioen som spilles alt for høyt, min fryktelige sangstemme og egne dansetrinn. Men i det jeg står å lager middag, går en tur eller bare smiler av solen som skinner inn igjennom vinduene, så styrter skyen jeg svever på, og treffer bakken med et smell, hardere og hardere for hver gang, og der ligger jeg med virkeligheten rundt meg igjen, og det gjør vondt det.

2 tanker om “Men jeg vil jo sveve for alltid”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s