Jeg vil ikke at denne sommeren skal ende

Disse dagene her har vært så bra de, akkurat som sist jeg var her for å gi dere et livstegn, det er vel sommeren generelt som er fin. Bestevennen min er her, og det har hun vært siden søndag. Jeg har også tilbragt mye tid med jentene mine, og jenta jeg kommer til å savne så mye at jeg ikke orker å tenke på det, som i dag har tatt sine skritt inn på gardemoen for å ta turen til USA og bli der i et år, tenk så bra hun vil få det, åhhh.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s