Sommerparadiset

De siste dagene har jeg blant annet gitt fra meg lykke-armbåndet mitt, det sier jo kanskje litt om hvor bra han jeg ga det til er, håper han får det fint i USA, han også. Ahhh, savner de allerede.

Jeg har også funnet veien til Bergen, eller sommerparadiset like ved, smelt kopper i gulv og hender, i håp om å lære å lage musikk ut av det, skreket av latter, badet i iskaldt vann, vi har også besøkt mormor og morfar, og jeg har sikkert tatt 200 bilder på kun 2 dager, jeg har til og med lagt fra meg dataen hjemme, så bildene må vi ta en annen gang. Jeg har også sittet på verdens største skilpadde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s