Forelskelser

Åhh, kjære vene, herreminflosshatt.. det er så mye fint for tiden, så himla mye fint, og jeg drømmer meg bort i så mange butikker, blader og nettsider. Det er ikke bra for meg, fyttikatta. Går jo helt fra vettet, titter og drømmer som om jeg skulle vært den rikeste i verden, men realiteten er nå den at jeg har 32 kroner på kortet, og stort mer enn det pleier jeg ikke å ha der heller. Er jeg først heldig, så eier jeg ingen selvkontroll når det kommer til mat, så vips, der var de 100 kronene borte også, huffamei.

Jeg er trollbundet, hodestupsforelsket i det under her, de dukker opp i drømmene mine, det er jo ikke måte på. Det skulle ikke vært lov, det er jo latterlig, men se da, er det ikke fantastisk fint, bahh, tror jeg aldri har falt så pladask for noe før. Hvorfor vokser ikke penger på trær da dere.


Bartman HER – Boots HER – Levis 501♥ HER – Penny skateboard HER – Jakke HER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s