Høsten

.. sommeren er enda en gang forbi, og vinterkulden som sniker seg opp under alle klær, er rett rundt hjørnet. Jeg liker kortsokker og converse jeg, jeg liker is og bikinivær, jeg liker hvordan håret blir bleket av solen, og hvor mye lettere livet blir, jeg er ikke klar for å legge det fra meg, det blir jeg nok aldri heller. 

Publisert under Foto

1 tanke om “Høsten”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s