Ferie.

Kjære vene, sist jeg sov alene var på onsdag, det er jo nesten en uke siden, tiden flyr. Jeg vet ikke om jeg gleder eller gruer meg til å sove alene igjen, det blir nok litt deilig å slippe snorking rett ved året og liten plass, men ingenting slår å våkne opp ved siden av noen, det skal være snickers og twist.

Helgen har jeg tilbragt med min tidligere samboer i alt for mange uker, frøkna som nå holder sted alt for langt unna – Oslo, heldiggris. Vi har spist kuleis, sushi og alt for mye godteri, vært hos ei annen frøken og dratt på fest i joggedress, alltid en vinner. Vi har også ledd så alle i rekkehuset har kunnet høre det, funnet på tull bare vi klarer å finne på (herregud) og generelt bare kost oss masse. I går var jeg og duden tantebarna mine elsker høyere enn meg (hmf), hos søsteren min, det er alltid like koselig og høylytt, akkurat sånn det skal være, ingenting slår lyden av en boks med duplo som blir tømt ut over hele gulvet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s