Kjærlighet

Det er utrolig hva kjærlighet gjør med oss, nå mener jeg ikke bare forelskelse, kjærlighet er så mye mer enn som så, det er sterkere og vakrere. Den redder liv, gjør den ikke, den gjør en helt forferdelig dag, til noe bedre, fra å være en dag du aldri ville skulle egsistere, til å bli en dag du ønsker å huske for alltid. Den gjør livet verdt å leve for, gjøre den ikke, kjærligheten.

Det er ikke bare kjærlighet å få fra familie og venner, men også fra den hyggelige postmannen, eller den hjelpsomme jenta i butikken, smilet det lille barnet gir deg da dere krysser hverandre på gata, eller når hunden legger seg tett inntil deg når du trenger det som mest. Eller den etterlengtede sjokoladen etter godteristreik, favorittsangen, eller ditt første kyss. Kjærlighet er i alt, selv i de minste ting. Husk å sette pris på den, ta vare på den, og husk å vis den, du vet aldri hvem som føler seg uelsket og alene. Fortell mennesker du er glad i, at du er nettopp det, glad i dem. Smil til ukjente og kjenn varmen i hjertet fra smilet noen gir deg tilbake, nyt den, så kanskje den varer evig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s