Søndag.

Mine savnede fra Oslo kom på fredag, det samme gjorde bestevenninnen min og kjæresten min, så her er det fult hus, men det er akkurat sånn det skal være, der det er hjerterom er det husrom sies det jo. I dag har verdens beste og fineste lille jente bursdag, mitt eldste tantebarn, hun blir hele 6år, fyttirakkern som tiden flyr. 

// Jeg beklager, for hundrede gang hvor elendig jeg er på å gi dere like mye som dere gir meg. Jeg er bare så på bånn i bøtta langt nede. Jeg smiler ofte, det gjør jeg, opptil flere ganger daglig, ler gjør jeg også, så høyt at de rundt meg sikkert skulle ønske de hadde propper i ørene. Jeg er glad, jeg prøver ihvertfall å overbevise både meg selv og andre om at jeg er det, for jeg er jo det, på en måte, men bare når andre er tilstede, det er kun da jeg er glad. Men selv da kjenner jeg det, den verkende sjelen som så gjerne vil spise meg levende, og den slitne og verkende kroppen som gjør alt for å stå i mot. Og, så fort jeg er alene, treffer virkeligheten meg like fort som den alltid gjør, rett i trynet, som en bil i full fart, og der ligger jeg, mørbanket, men jeg innser fort at bilen som akkurat traff meg, den kjører på repeat, hver dag, time etter time, det er bare ikke før jeg er alene jeg ikke lenger klarer å skjule skadene den gir meg.
 

2 tanker om “Søndag.”

  1. Du er så sterk! Du, som alle andre ME-pasienter. Jeg har selv en lillesøster som sliter med dette. Jeg ser hvordan hverdagen krever dere, og omtrent banker dere før dere har fått tenkte dere om. Jeg krysser fingrene hver dag, for at dere en dag – skal våkne opp, og være friske. Jeg krysser alt jeg har.

    Liker

  2. Kjenner meg så altfor godt igjen i dette. Det er når man finner seg selv alene at man merker tyngden av alt. Desverre kan man ikke unnå å møte seg selv og høre på tankene. Uansett hvor vondt det gjør. Har selv hatt ME i snart 5 år og vet hvordan det er å være på bunnen. Noen ganger hjelper det å vite at man ikke er alene og du setter ord på livet med ME på en helt utrolig bra måte. Du skal vite at du hjelper andre. Stay Strong.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s