Trygg i dine armer.

 
Denne veggen altså, jeg liker den ikke, ikke i det hele tatt, jeg smeller rett i den hver satans gang jeg er tilbake i virkeligheten, som jeg for så vidt alltid er i, men det føles ikke sånn når alt stress kan forsvinne for en stund og erstattes med lykke, det føles ikke sånn når ensomme netter blir trygge og varme, det føles ikke sånn når jeg kan puste fritt og la meg selv akseptere at jeg ikke lenger fungerer som jeg en gang gjorde.
 

3 tanker om “Trygg i dine armer.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s