18år!!

Dagen har kommet, jeg kan endelig kjøpe paracet helt på egenhånd. Jeg er første ut i venninnegjengen, og med det blir det hele litt ekstra stas, lille meg er eldst, det er jo meg alle skulle tro var yngst, men de er i helene på meg mange av dem, før jeg vet ordet av det står de utenfor huset med billappen og det ene og det andre, åh som jeg gleder meg.

Jeg må gratulere tvillingbroren min med dagen så klart, selv om han sikkert hater meg for det også.
Til tider kan jeg bli nok så irritert bare av å se på deg, men det forsvinner nok med alderen, det og all denne unødvendige kranglingen, det sier i hvert fall mamma, og hun har jo som oftes rett, liker hun å påstå i hvert fall. Som liten var du min beste venn, fra vi ble født til vi begynte på skolen, da var det du og jeg mot verden da, og det var en fin verden på den tiden, jeg hadde alltid noen å leke med, alltid noen å le med, jeg hadde alltid deg, jeg var aldri alene, aldri ensom takket være deg. Jeg husker på barneskolen, og på ungdomsskolen forsåvidt, hver gang det var brannøvelse og vi ikke visste om det var øvelse eller ekte, da var alltid det viktigste for meg å få deg ut før meg, så lenge du var ute spilte det ingen rolle, så lenge du var i trygghet hadde jeg det bra, jeg ville løpt inn etter deg om jeg ikke så deg, noe jeg heldigvis alltid gjorde, jeg ville gjort alt i verden for deg, ofret alt, og det vil jeg fortsatt, så lenge du er trygg, så lenge du har det bra, klarer jeg meg, for du er viktigere enn meg, for uten deg er jeg uansett ingenting, livet ville ikke vært like bra uten deg. Takk for at du uheldigvis ble min bror, takk for at du må holde ut med meg, og takk for at du er den du er. Gratulerer så mye med dagen, jeg er så glad i deg.


 

1 tanke om “18år!!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s