Deep shit, Instagram

Tusen takk for alt dere er, alt dere sier og alt dere gjør, dere er best.
Jeg er den heldigste i verden
❤  Både i dag og i går, og egentlig alle andre dager jeg har vært hjemmefra har det tikket så mange koselige meldinger og telefonsamtaler inn på mobilen min, for å ikke glemme fra familien min, fyttirakkern. Og når vi snakker om heldig så kom min forhåpentligvis fremtidige svigermor inn med en søt pute hvor det står » you are somebody’s reason to smile» på, og snart kommer kjekkasen inn døra.

Instagram er noe av det koseligste når det kommer til sosialemedier, og for mine følgere syntes de vell kanskje at jeg er litt for ivrig og snart burde begynne å legge ut noen andre bilder enn av Alexander, menmen, alt til sin tid, kanskje jeg skal begynne å ta bilder av meg selv igjen, ikke at det er noe bedre, men det ville kanskje vært et tegn på at jeg begynte å bli litt meg selv igjen, for det var jo det eneste jeg gjorde før – RikkeAmalia.


 

Publisert under Foto

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s