Dagene forsvinner med vinden, kan ikke sola titte frem og stoppe tiden.

Dagene nå for tiden er for det meste vonde, veldig vonde, fryktelig vonde, skummelt vonde, slitsomt vonde, håpløst vonde, og det føles ut som at de aldri skal forsvinne, men det er også dager hvor det er fine øyeblikk som fyller dagen, og overveier alt det vonde, som bursdagen med mine vakre jenter på fredag, at jeg endelig fikk sett mine to eldste tantebarn på lørdag og minstemann på skype i går, forestilling med bursdagsbarnet og to andre fine og morsdags middag med kjæresten min sin herlige familie ble det også i går, og det at jeg fikk hele dagen med kjæresten min i dag. Vi har sovet tett inntil hverandre til sent på dagen, tullet og ledd, laget vafler og grått litt, siden nyttår er det bare to ikke en gang fulle døgn vi ikke har vært sammen, og det er så trygt og godt, avhengighetsskapende og skremmede, selv om han er hjemme for grunner jeg skulle ønske ikke eksisterte på hans vegne, må jeg innrømme at det er ekstra godt å slippe å se han gå ned trappa på vei ut døra, enten til skole, kamp eller trening, bare ha han her hos meg.

1 tanke om “Dagene forsvinner med vinden, kan ikke sola titte frem og stoppe tiden.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s