Søndag.

Dagene er fine de, ofte, i går var jeg med mine to beste venninner igjen, og det setter alltid lattermuskelen i sving og godfølelsen på plass, ellers denne har jeg tibrakt tiden hos fine kjæresten min, gjort et desverre tragisk forsøk på å male lister rundt vinduene på russebilen hans (beklager gutta, I did my best), vi har stått på longboard og spist godteri, som vanlig, det og han er det beste i hele verden, syntes jeg. Her om dagen fikk jeg sushi til og med, for en glede. Og forresten, fikk en pakke i posten, av mine to av mine kjære på vestlandet, tanten og kusinen min, det var lykke det.

Men dagen i dag, den er verre, har ikke lyst på sjokolade engang, og for første gang i hele mitt liv har jeg takket nei til is.

Håper dere hatt en fantastisk uke, og at søndagen er like fin som dere, for da er den fin da.
 

5 tanker om “Søndag.”

  1. Nei i dag har ikke vært helt toppen for meg heller. Høres ut som om dagene våre er ganske like, eller.. Håper dine er bedre enn mine. Det fortjener du 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s