Turbulens.

Jeg vet ikke jeg, kanskje det var min feil, kanskje det var jeg som fikk mitt eget hjerte knust, kanskje det var min feil. Jeg har jo ikke vært meg selv på så alt for lenge, ikke siden juletider. Jeg er ikke meg selv, det virker som at jeg har mistet litt av den livsgnisten. Jeg er så utrøstelig trist, og det gjør så vondt, jeg vet ikke lenger hva jeg kan gjøre. Jeg har gitt opp alt, vil ingenting. Så kanskje det er min feil, kanskje det er min feil at en feil jeg aldri trodde skulle bli gjort, skjedde, kanskje det er min feil at vi gråter omhverandre mens vi fører en liten samtale mellom hikstene, «Unnskyld» – «Det går bra, jeg tilgir deg», om og om igjen. 

Jeg husker ikke lenger hvor jeg i hovedsak skulle med dette, egentlig var det vel for å komme frem til at jeg vil bli glad igjen, begynne å bry meg, om mennesker, om livet og alt det innebærer, jeg vil bli litt mer glad i meg selv, ta vare på meg selv, spare penger til såper, kremer og sminke, ikke minst klær, jeg elsker å drive med sånt. Jeg vil ta bilder igjen, jeg vil skrive, jeg vil bli glad, så de rundt meg også kan bli glad i meg igjen, så klart er de det, men dere skjønner kanskje hva jeg mener – hvordan skal en annen elske deg når du ikke klarer det selv engang. Det høres så klisje ut, nesten kvalmt, i hvert fall nå som det virker vanskeligere enn å finne de pengene jeg så gjerne vil kjøpe ting med, eller det å få fred på jorden da, om jeg skal være litt mindre egoistisk. 

Om kun to måneder har jeg hatt en annen som har tatt vare på meg i et helt år, og på den tiden har jeg mistet meg selv og helt glemt at jeg må ta vare på meg selv også, hvordan skal jeg ellers vite hvordan jeg kan ta vare på han, og alle de andre rundt meg. Jeg tror egentlig jeg aldri har tatt så mye vare på meg selv, men jeg bruker bare det over som en unnskyldning, det virker lettere sånn, å lure meg selv til å tro at jeg før har vært der, så da kan jeg komme dit igjen. Jeg tror vi alle må lære oss å ta mer vare på oss selv, men det er jo så vanskelig, vi har ikke samme kjærlighet til oss selv som til andre, så hvordan skal vi klare å gi den, kanskje det er det som er greia. Livet kan være et mysterium altså, om vi skal bruke er helt liv på å finne oss selv, lære å elske og hate, leve og stoppe tiden, og når vi har lært det så er det ikke lenge til kista kaller og kirkeklokkene ringer deg inn for aller siste gang, etter dåp, konfirmasjon og bryllup, kanskje fler til og med, og det hele ender med det. 

Dere vet nok like godt som meg at dette aldri kommer til å skje, om det skjer så må det være om 10år. Hm, da er jeg bare 28år, la oss legge på noen år til. 
Før jeg rakk å skrive dette innlegget med mer humørsvingninger enn været i Norge og ei som er gravid, så forsvant all inspirasjon like fort som den kom, men det er jo tanken som teller, noe jeg leste på twitter her en dag – jeg trener nesten hver dag, men bare nesten. Og med det takker jeg for meg for denne gang, og håper vi snart skrives igjen, hvor jeg gir dere falske forhåpninger om at livet ja det blir bedre, men ender det hele på en tragisk deprimerende måte. Jeg er ikke meg selv lenger, unnskyld, kanskje en dag er jeg der igjen. Dere er best.

2 tanker om “Turbulens.”

  1. Hei. Ville bare fortelle deg at jeg liker å lese tekstene dine, nå har jeg akkurat scrollet helt ned så langt det går og kost meg med alle tekstene, og bildene for den saks skyld. Og jeg tror du gir den ispirasjonen du ønsker å gi. Livet er som en berg-og-dalbane vet du, og snart må det gå opp igjen for deg også 🙂 Det kan ta lenger tid fordi du er syk, men hang in there så lenge!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s