Sommer, endelig sommer

.. ikke at jeg merket noe til det i dag, med tanke på at lyn, torden og sprutregn skremte vettet ut av både meg og Vesla (hunden i huset). Du Norge, du Norge.

Endelig har jeg fått fingrene i gir og logget meg inn her igjen for å oppdatere dere med enda et muligens kjedelig bildekollasj, unnskyld, for hundrede gang, jeg håper dager jeg nevner til dere hele tiden kommer snart, dagen hvor jeg skal kunne inspirere dere, ta bilder og skrive ordentlig, jeg hadde trengt det, og dere fortjener det.

Den siste tiden har jeg vært så utrøstelig trist, så sliten og så likegyldig til alt, har ikke villet noe, driti i alt, ikke følt noe som helst, men samtidig så mye, men jeg har også vært så vanvittig glad, i noen sekunder, noen timer, noen dager, viktige dager. Jeg har kjørt mange turer i bil med venninner, rundt og rundt, med musikk og god steming, blitt inspirert til å ta mitt eget førerkort igjen, men ikke ennå gjort noe med det, verken formen eller pengene strekker til, med det er en tid for alt. Jeg har vært på dekknavnslipp til venninnene mines russebuss – Sinai 2015, dere kan følge de på facebook HER om dere ønsker det, eller på instagram HER. Jeg har også tatt gruppebildene av de sammen, noe som var veldig gøy. Jeg har endelig badet, på tide, jeg vet.. Guriland, jeg som før var den første ut i vannet i det isen forsvant. Og årets første ferie gikk til København med kjæresten min og hans familie, noe som var som en lykkepille jeg så indelig trengte, så koselig, tross ustabil mage og dårlig form, men noe må det jo alltid være. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s