Sommeridyll.

STØRST AV ALT HAR FLINKE KJÆRESTEN MIN FÅTT LAPPEN I DAG, SÅ NÅ SKAL VI SNART UT Å KJØRE EN TUR IGJEN, så jeg bare avslutter brått jeg, unnskyld, men jeg må bare nyte denne lykken, og den håper jeg dere også har, jeg håper dere har en fin sommer, det unner jeg dere så inderlig.

Siden sist har jeg rukket å reise 10 timer i bil, sammen med mamma, pappa, tvillingbroren min, og kjæresten min. Vi satte snuta mot vestlandet til mine finefinefine familie der borte, der ble vi mer eller mindre en uke før jeg og Alexander tok flyet (til tross for at den lange bilturen gikk overraskende fort, og var både morsom og koselig var det en lettelse å kunne ta fly tilbake) hjem igjen, og ble alene hjemme i en stund, sitte på do med døra åpen dere, det er frihet det. Jeg har rukket å bli forkjølet av det kalde saltvannet, jeg har spist store og gode middager, med familien, tett i tett ute i solnedgangen, jeg har kjørt kveldsturer med venninner, badet, nytt solen, jeg har egentlig gjort alt det gode som sommeren handler om, selv om det ikke helt har gått opp for meg at det allerede er sommer, så er det helt greit om den snart er ferdig, for jeg er allerede fylt med minner jeg ikke trodde ville komme denne sommeren, men sier så klart jatakk!! til flere, og i morgen starter enda ett, siden kusina mi og kjæresten hennes kommer.


3 tanker om “Sommeridyll.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s