Dagene forsvinner uten at jeg enser at det er livet.

Heihei, mine trofaste fine.

Jeg skjønner dere er lei, lei av mine lange fravær og elendige unnskyldninger, lei av måten jeg skriver på og lei av alle disse forbanna collagene jeg alltid legger ved. Jeg skjønner dere, jeg er lei jeg også, lei av at jeg ikke lenger klarer å prestere, gjøre noe som helst bra, jeg sier alltid at jeg kommer sterkere tilbake, men det skjer jo aldri, jeg skjønner dere blir utolmodige, gir meg opp, det gjør jeg også.

I det siste har ingenting, men samtidig alt skjedd. Jeg er som oftes her hjemme, eller hjemme hos kjæresten min, dag inn og dag ut, det er ofte det går flere dager før jeg kjenner på frisk luft og gjør annet enn å se på mtv eller titte igjennom asos.com for hundrede gang. Men jeg har også hatt besøk av bestevenninnen min fra Oslo en helg, det skjer alltid så mye, er også så gøy, og så mer enn verdt det i dagene etterpå. Jeg har hatt besøk av kusinen min, og i går kom jeg hjem fra en uke på vestlandet, hos mormor og morfar, kusine, tante og onkel, hva skal jeg si, det er et av de beste stedene i hele verden, og det er nok folkene der som skal ha den æren.

Jeg har farget øyenbryna mine mørke(har ingen etterbilder å vise for øyeblikket), og er så flaut fornøyd, jeg har nesten ikke spist sjokolade på en uke(har tatt det igjen nå), jeg har kjøpt den første julegave, og unnet meg selv en genser, jeg har tent lys og sittet under dynen, jeg har til og med kjøpt en bok. Jeg har endelig kjøpt litt nytt pynt til rommet, jeg har hatt tantebarna mine på besøk, jeg har kjørt mange netter med kjæresten min og ei av mine beste venner, Adamor, vi koser oss alltid glugg i hjel. Jeg har også fått ny mobil av han som er det fineste på jord, jeg har hatt sommerfugler i magen, og gått tur med Vesla, jeg har sittet å snakket med familien min til langt på natt, jeg har sittet på do så alt for lenge, så alt for ofte, jeg har grått og jeg har ledd, jeg har vært ulykkelig, men samtidig så vanvittig lykkelig, for det er de øyeblikkene som selv bare varer i få sekunder, hvor det går opp for meg hva lykke er.Hva har dere gjort, og hvordan har dere hatt det i det siste?
Håper dere har det fint! 

2 tanker om “Dagene forsvinner uten at jeg enser at det er livet.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s