Min sminke.

Heihei, mine fine! 

For noen dager tilbake tok jeg bilder av sminken jeg bruker, jeg tenkte dere kanskje kunne tenke dere noe litt annet her inne på bloggen også, ikke bare lange innlegg, fulle av tekster og elendige iPhone bilder. Si gjerne i fra hvis dere kunne tenke dere flere sånne type innlegg, og kom gjerne meg forslag til hva dere vil se mer av. 

Jeg trives som best uten sminke, lets face it, alle foretrekker å kunne klø seg i øynene uten å risikere å få maskara overalt. Jeg gjør jo ikke stort annet enn å ligge hjemme, og det siste jeg vil da er å ikke kunne gni ansiktet mot puta når som helst. Jeg går ofte uten sminke utenfor huset også, jeg har ikke ork nok til å styre med det hver gang jeg skal ut, men jeg skjønner meg godt på de som må kladde på hver gang de skal ut en tur, for gud bedre, man føler seg desverre ti ganger bedre, selv med bare bittelitt. Men selvironien har heldigvis vokst i løpet av tiden, og vanvittig stygge bilder har blitt en hverdagsting for venner og bekjente.


Hvis dere har noen tips til god concealer så legg gjerne det igjen i kommentarfeltet, en som sitter godt og ikke kaker seg sånn under øynene. Jeg trodde den fra glo minerals skulle være god, men den legger seg i alle linjer og kaker seg godt på meg, så da foretrekker jeg den ved siden av i stedet, selv om den kostet halvparten så lite og er mer eller mindre 2 år gammel. Også dette BareMinerals foundation pudderet da dere, min gode og trofaste venn, denne bruker jeg ofte alene også, det er bare om jeg skal på fest eller lignende jeg bruker den andre foundationen. Om dere har et pudder til fet hud (very, very much), som dekker bittelitt og sitter godt, så er det bare å tipse, for jeg trenger alle tips jeg kan få, for pudder foundation over foundation funker ikke helt for oss med fet hud, eller noen i det hele tatt egentlig.


Maskaraen fra BareMinerals er den beste som finnes etter min mening, jeg kan ikke fordra mye maskara (til min kusines frustrasjon), eller mye maskara for meg er det som er vanlig for andre, men nå har jeg desverre gått tom og trist er det.


Jeg bruker alt for sjeldent leppestift, det er ikke en greie for oss med tørre og flassende lepper, det ender jo som oftes bare med å se verre ut med enn uten i løpet av kvelden. Jeg holder meg til lypsyl 99% av tilfellene, det er det eneste som går ann på disse håpløse leppene mine, men i tilfelle en anledningen skulle dukke opp har jeg disse to, den siste mer brukbar enn den første, hehe.

 
Real techniques – expert face brush, denne bruker jeg til foundation, og guriland, er det en børste dere skal kjøpe, så er det den. Og børstene fra dette merket er helt himmelsk myke, jeg har hatt mine en stund, vasket de flere ganger, og de mister aldri hår, og til å være såå gode er de ikke så alt for dyre heller.
Bare escentuals – max coverage concealer, denne had jet hatt siden første gang jeg fikk sminke, den holder og er fortsatt like god, men jeg foretrekker å bruke fingrene til concealer, da setter det seg bedre på huden syntes jeg
Real techniques – setting brush, denne er perfekt for å sette sminken med pudder under øynene, jeg bruker den også til highlight på kinnbena og under øyenbryna.
Bare escentuals – full flawless face, denne har jeg hatt like lenge som den andre i samme merke, huff og huff, denne burde virkelig byttes ut snart, ender alltid opp med flere småhår i ansiktet og den er heller ikke så behagelig for min sensetive hud, men den gjør jobben sin da, men nå i det siste har jeg foretrukket å bruke expert face brush for å trykke pudderet mer inn i huden.
Real techniques – cheek brush, denne fink jeg til jul, og prøver fortsatt å finne ut hva jeg skal bruke den til, altså det står jo hva den er til, men hva jeg kan bruke den til som funker for meg, så enn så lenge bruker jeg den til Bahama Mama.
Real techniques – duo-fiber face brush, denne fikk jeg også til jul, og som den sminkeamatøren jeg er skjønner jeg meg ikke helt på akkurat denne type børste, og jeg bruker jo dem sjeldent til det dem skal brukes til, så denne bruker jeg da til blush enn så lenge.
Real techniques – base shadow brush/angled shadow brush/eyeliner brush, disse var også med i settet til jul, noe som passet meg utmerket, jeg som vil prøve å lære meg å bruke øyenskygge sosialtakseptert. 
Kicks professional – blending brush, jeg skill starte med denne øyenskyggen en dag, bare ikke enda, hehe. 

4 tanker om “Min sminke.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s