Mat, mat, mat.

Jeg er en av dem som ikke skjønner meg på folk som klarer å spise bare yoghurt og en banan til frokost, eller to knekkebrød, eller so on. Når jeg først spiser, må jeg desverre hive innpå, for jeg blir sjeldent mett, sulthetfølelsen gnager så alt for lett og så alt for sterk i magen min, og spiser jeg ikke en god del til alle frokoster, nei da småspiser jeg ekstremt gjennom hele dagen. Og jeg spiser som oftes mer enn dette altså, men ting som f.eks makrell i tomat egner seg best utenfor kameras rekkevidde, og sengetøyet for den sags skyld.
 

Publisert under Mat

6 tanker om “Mat, mat, mat.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s