Små øyeblikk gir så mye.

Heihei, alle fine!!

Nå, endelig, nå kan jeg sette meg ned for å skrive litt til dere, dele litt igjen, nå har jeg endelig tid, tid til dere og tid til meg. I det siste har det skjedd masse, jeg har gjort mye, sannsynligvis alt for mye. Jeg har vært med venner mer på den siste måneden som har gått, enn på hele 2014, vi har vært på hockeykamper, kafé, gått turer, roadtrips, kjæresten med kompiser har dratt meg med på bowling, det er lenge siden det, klarte så vidt løfte en kule. Jeg har vært på hyttetur, hatt jentekveld, vært ute i skogen, akt til rumpe og knær ble blå, jeg har gjort så mye og jeg angrer ikke et sekund, men nå er jeg så sliten, og trenger litt hvile. 

Men størst av alt denne måneden har min kjære, vakre, gode farmor takket for seg, hun ble 96år, og var nok klar og veldig tilfreds med livet, men så klart er det ufattelig trist for det om, hun er jo ikke her lenger, men da er det så godt og vite at for henne var det riktig. Fineste farmor, håper jeg får et like vakkert, varmt og sterkt hjerte som deg, kjærligheten du ga meg lever i meg for alltid, takk for alt. Det gode med sånne stunder, er at vi blir mindt på kjærligheten vi har i familien, varmer hverandres hjerter med gode minner og latter, barna løper fortsatt i trappene og leker gjemsel i det store huset, som vi alle andre også gjorde som små, vi spiller fortsatt på pianoet som vi alltid har gjort, og mest av alt går vi alle sammen, tørker hverandres tårer og viser at vi alltid er her, det er det som er så fint med det hele, for i alt det vonde er det jo også noe godt, og det er lov å gripe det, for det er jo det personene som ikke lenger er med oss fysisk vil at vi skal, så da gjør vi det for dem, for oss, for varmen som lever videre.


 

4 tanker om “Små øyeblikk gir så mye.”

  1. ÅH, jeg vil også spille bowling!! Eller i det minste se på. Det er en ting jeg savner masse. Veldig fint å lese om de gode tingene du har gjort, jeg unner deg det så mye. Nå må du huske å tenke på deg selv, hvile og slappe av ❤ kondolerer så mye<3

    Liker

  2. Otilie S: Jaa, det var så gøy, men måtte kaste inn håndklet den siste gangen vi dro, holdt med å se på, men gøy for det om! Håper du får tatt turen selv snart ❤ Tusen takk, fine, goe deg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s