Karma

Åh, så fint vær det har vært her i dag, knall blå himmel, strålende sol. Det gir så mye, tror jeg burde vurdere å flytte til et varmere land for en liten stund altså. Jeg kom meg faktisk ut, ut før solen hadde gått ned, og kulden kom krypende tilbake, ut før mørket la seg over meg igjen. Det var så godt å kjenne solen varme, endelig, det var så godt å se at bakken var bar noen steder, selv om jeg håper at snøen blir i en stund til. Men det er ikke før jeg kommer inn døren hjemme, får satt eller lagt meg ned jeg merker det igjen, hvor lite kroppen min tåler, hvor svak den er, i en stund har jeg jo nesten glemt at jeg er syk, men så plutselig kommer det så sterkt tilbake, sterkere enn da jeg gikk ut døren. Det verker i bena, verk, verk, verk, det er så ubehagelig, det blir til vondt, jeg blir bare liggende, og hvor lenge vet jeg ikke, men jeg vet at det er verdt det, solstrålene, den blå himmelen, skrittene, den lille og kortvarige gleden. Jeg prøver så godt jeg kan, men hvor fører det meg, hvor lenge orker jeg gleder som medfører enda mer av det vonde.

Karma
Make a wish and put on your braclet.
Wear it as a reminder to keep the circle positive, peaceful and loving.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s