Vinteren varmer den også, bare på andre måter enn sommeren.

Heihei, alle mine fine.

I går tok jeg, mamma, pappa og kjæresten min oss turen til Hovfjellet, som ligger i Sverige, for å kose oss i den hjertevarmende vårsolen, med blendende snø, pølser på grillen, kjærlighet i luften og masse kos. Mens mamma og pappa måket seg plass til stoler og grill, og nøt utsikten, gjorde vi det samme, bare litt lengre oppe i bakken, med snowboard på bena, for en idyll, eller, hvis vi ser bort i fra en liten periode ned en bakke med knall, fall og tårer, så var det nok så idyllisk. Det er så fint med det, at vi som oftes glemmer det vonde i etterkant, for det fine er så fint at det tar over, gjemmer seg i hjertet og varmer det når vårsolen ikke lenger er der. Vi koste oss glugg i hjel alle sammen, pappa sto til og med på slalåm for første gang på 30år, det er jo ved å utfordre frykter, selv bare små, vi får de beste minnene.

Dagen i dag er på en helt annen skala, jeg har holdt meg i sengen, kroppen føles knust, helt ødelagt, så veldig, veldig sliten, klarer så vidt å smile. Overkroppen er verst, skuldrene, nakken, det er nok det som gir hodepine også, hundre muskelknuter, stølere og stivere enn en stokk, men det er så vanvittig verdt det, i går kan jeg leve på i lang, lang tid, minnene varer evig, mens disse smertene vil forsvinne gradvis etterverdt. 


(Noen av bildene er tatt av mamma, noe hun setter pris på at jeg legger ved, hehe)
 

4 tanker om “Vinteren varmer den også, bare på andre måter enn sommeren.”

  1. Elsker bloggen din! Du er så BRA! Er veldig glad for at du fikk oppleve en så flott dag. Da har du noe fint å se tilbake på når du inntar sengen igjen. Stå på videre søting! ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s