Russ 2015

Det er mange av dere som er gira på rundetiden, gira på fyll og fanteri, men mest av alt minner dere aldri vil glemme, med de dere har kjent i lang tid, vokst opp med. Men det er også dere som ikke gleder dere så mye, endten gir dere blaffen og kunne like gjerne vært foruten, eller så er dere kanskje litt alene, og vet ikke helt hva dere skal finne på. Til sistenevnte vil jeg bare si at, blås i det, mestre frykten, angre heller på noe dere har gjort, enn ikke, innen en grense så klart. Er det ikke så mange du kjenner, kanskje bare en eller ingen, så skal jeg love deg at du blir fort kjent med nye, om du bare utfordrer deg selv. Til førstnevnte, vær åpne, står det noen uten buss eller bil, ja så sleng de med, det skader ikke ha med noen fler på lasset for en kveld, og du vil glede en annen. Og til deg som egentlig ikke kunne gitt mer blaffen, vær så snill, bare nyt det, du er russ, heldig er du, jeg lover deg at om du ikke fikk sjansen til å bli det, så ville du sagt akkurat det samme som meg. Om jeg først skal bli russ, så blir jeg det når noen av dere har flyttet ut for lengst, kanskje fått samboer eller kanskje til og med barn, mens jeg bor hjemme og fester med folk som er minst fem år yngre. Nyt det, grip det, du er det bare en gang, du trenger ikke blåse i eksamen eller serier du følger med på, du kan fortsette akkurat sånn du gjør nå, men bare nyt det, vær så snill. Vær russen de som har vært russ før blir flau av, vær den russen dere blir flau av til neste år, dere har den ene måneden til å feire at dere har klart det, dere har kjempet forbanna hardt i alt for mange år, sovnet med boka i fanget og grått utallige ganger, men nå har du klart det, og det skal feires, dere skal gå inn i et nytt kapittel nå, avslutt dette med et lykkelig smell. Vær snille mot hverandre, respekter og pass på hverandre! Det blir ikke mer morsomt enn hva dere gjør det til selv, dere er 18/19år kun denne gangen, utnytt det, blås i fløyter og spill hull på høyttalerne, jeg skal juble med dere. 

2 tanker om “Russ 2015”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s