Mai-måneden og festival i vente.

I skrivende stund sitter jeg med papir i den kilende og vanvittig kløende nesa mi, mens øynene renner så mye at det kommer godt med at vi som har vokst opp med dette tastaturet har lært oss det å kjenne så godt at vi ikke trenger å se på det for å vite hvor bokstavene er. Akkurat nå ser det litt mørkt ut for festivalhelgen som starter i morgen på grunn av formen, men det blir nok mer enn verdt det å bare kjempe seg igjennom det. Endelig skal jeg få være med bestevenninnen min igjen, selv om jeg gruer meg mer enn jeg gleder meg akkurat nå, så løfter den tanken meg opp i skyene. Musikken på denne festivalen er ikke helt min type, men opplevelsen blir nok gøy å få med seg, og hopping og spretting blir det helt sikkert nok av. Vi skal på festival, og skal nok klare å trosse været som vi alltid har gjort, da hun bodde her gikk vi tur hver eneste dag, i lang, lang tid, uansett vær, så dette skal vi nok få til dette også. Heldigvis sjekker vi inn på et hotell, som forhåpentligvis har gode senger og varme i luften, det er jo litt stas i seg selv, syntes nå jeg, hotell altså.

Denne Mai-måneden har jeg gjort en god del mindre enn de tidligere månedene som har vært hittil i år. Jeg har for det meste prøvd å bygge kroppen opp igjen, for det trenger den så sårt akkurat nå, men jeg har også vært på en liten fest, hatt en liten joggetur med kjæresten min, syklet 1mil (aldri igjen, det var etter det smellen traff meg ordentlig), jeg har vært ute med russejenter i bussen deres, bakt brownies, som dere så – hatt en fin 17.Mai med familien, feiret kjæresten min, overrasket ei fin ei som hadde bursdag, bakt sjokoladekake og rullekake, og vært en liten kveldstur ute med venninner. Og det er faktisk alt jeg har gjort denne måneden, ellers har jeg kun ligget i sengen eller i sofaen til min kjære, men samtidig så er det mye mer enn jeg gjorde for et halvt år siden, så jeg er veldig fornøyd. Nå ser jeg frem til ny måned med forhåpentlig sol og varme.

4 tanker om “Mai-måneden og festival i vente.”

  1. Ønsker deg en veldig fin helg, Rikke! Er så godt og nødvendig med små øyeblikk hvor man bare koser seg og ikke tenker på sykdom og jeg håper du får noen sånne øyeblikk denne helga. ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s