Det er sommer i luften.

Heihei, alle gode!
Nå har jeg endelig fått satt meg ned, så nå syntes jeg det er på tide med en oppdatering her inne.

For øyeblikket nyter jeg litt jordbær og bringebær mens jeg hører på musikk, øynene blir bare tyngre og tyngre, det er vell snart på tide at jeg legger meg godt under dyna. Dagen i dag har gått i ett, for en gangs skyld. Jeg og Alexander har drevet ute i hele dag, røde kinn fra sola, arbeidsbuksene på og med plaster på fingrene, vi har også vært på sommeravslutning til lille jenta mi, som egentlig ikke er så lita lenger (tante-hjertet verker over hvor fort tiden går). Siden sist har jeg også vært på enda en sommeravslutning, for den ene av de to tøffe guttene mine, og kost meg vanvittig i Oslo i noen dager. Vi har også hatt en familiemiddag, og pappa har endelig fått kjørt flysimulator, som jeg ga han i bursdagsgave. En liten gåtur og feiret ei fin bestemor, og endelig fikk vi samlet trioen igjen, med pizza, film og godt. 

Det er fortsatt mange vonde dager, vonde øyeblikk, hvor kroppen sier nei, nei, nei, den verker, og hjertet gråter, jeg gråter, skriker, men de passerer, og da de har passert eksisterer de ikke mer, jeg legger de bak meg, de blir glemt, og jeg graver frem de gode dagene, gode øyeblikk.
Nå er det ikke lenge til vi reiser på en liten kjærestetur, og jeg både gleder og gruer meg, men vi skal nok trosse været og få det toppers *krysser fingrene*. I morgen er det på tide å pakke kofferten og lade kreftene med en rolig dag med et bad og god mat.

Hva har du gjort i det siste?
Ha en fin kveld videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s