Et pust i bakken.

Endelig, en dag hvor jeg kan sette på meg den store og gode genseren, la den stramme bh’en ligge, droppe dusjen, flette håret, ha ullsokker på og bare ligge å slappe av i den store, gode senga mi, den er egentlig ikke så god, men i dag så, i dag er den det. Jeg hører på musikk, tenner lys, duftlys. Jeg trenger å være alene, stillhet, pusle med egne ting, som automatisk skyves til siden når det er noen rundt meg, serier, matlaging, rydding, bare sånne små ting vi alle liker og gjør best når vi er alene, noen av oss har også en person som er en del av oss, så å være med den personen er som å være alene det også, godt, avslappende, i en egen boble.


1/2 søtpotet (den var veldig stor)
4 poteter
Oregano
Dette tok et helt stekebrett, og jeg bruker ikke oljer eller salt. Jeg steker de i ovnen på 225 grader, til jeg syntes de er ferdig, jeg liker de godt stekt og litt crispy, så da tar jeg de ut av ovnen etter ca 30 minutter.

Dipp:
1 avokado
1 tomat
Litt saft fra en lime
Pepper

Publisert under Mat

2 tanker om “Et pust i bakken.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s