In the woods og kjærlighet i Oslo.

Heihei, alle skjønne! 
Er det ikke deilig at det endelig er fredag? God helg!

Tenkte jeg bare skulle titte innom, jeg tok nemlig noen bilder i går, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere, også kan jeg legge med noen bilder fra dagen i dag med det samme.For øyeblikket er jeg barnevakt for minstemann av tante trioen min, så nå nytes en storby som kler solnedgang svært godt, pizzaen er godt plassert i magen, og sjokoladen er på veldig god vei, kose seg er mer enn lov. Jeg dro veldig spontant hit i går, tre kvarter etter at mamma foreslo det satt jeg på toget, og jeg koser meg glugg – la meg bare beskrive det med at vi spiste sjokoladecookie og drakk smoothie før frokosten ble satt på bordet, og det stopper ikke der, dere kan jo tenke dere, dette er drømmen, hehe. 

Ta vare på de som tar vare på deg, vis at du er like glad i de som de er i deg, noen ganger er det de som trenger å høre og føle det mest.
♥♥

4 tanker om “In the woods og kjærlighet i Oslo.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s