Enda et lite bildedryss fra helgen.

Heihei, god søndag til dere!
Har dere hatt en fin helg, hva har dere fylt den med?

Nå er jeg hjemme igjen fra Oslo, men det blir nok ikke lenge til jeg tar turen dit igjen, hadde jeg hatt kapasitet hadde jeg flyttet dit for lengst, åh, som jeg elsker den byen, det er noe med den altså, noe som treffer meg. Jeg har hatt det så fint, strålende vær har det jo også vært, så herlig altså. I går feiret og koste vi oss på Døgnvill, åh, NAM, de har så god mat, jeg bestilte til og med en vegetar burger, og den var helt slående god, og ikke la meg begynne å snakke om milkshaken og brownien, da blir det for mye for meg, hehe. Etter min mening er det veldig verdt det å ta turen dit, de holder til to steder i Oslo og et i Stavanger.

Vi reiste hjem i går kveld, og før jeg egentlig hadde rukket å komme meg inn døra, var jeg på vei ut igjen, klar for å møte gamle kjente, og bli kjent med nye. Jeg hadde en koselig kveld, topp stemning, musikk og varme fra bål, men etter en så innholdsrik og fin dag til meg å være, var det vanvittig godt å komme hjem til rent sengetøy og en søndag uten planer, eller jeg hadde egentlig planer, men kroppen trenger hvile, forkjølet har jeg også blitt, så nå gjelder det å lade det som lades kan, hadde det bare vært så enkelt.

Håper dere har hatt en strålende helg, på alle måter, og at uka som kommer blir bra. Jeg skal prøve å få til et innlegg senere i dag, så da hører dere nok fra meg, i dag eller i morgen, enn så lenge får dere nyte dagen og kose dere, det er aldri for sent å fylle den med noe godt, selv om det bare er en kopp te, en god film, sol i ansiktet eller møte en venn, det er de små gledene som er viktige.

4 tanker om “Enda et lite bildedryss fra helgen.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s