En god bok

Når kropp og sjel verker, når hjertet skriker. Da er det godt å forsvinne litt. Leve seg inn i noe annet, noen andre. En verden fredfull og vakker.

Hvordan går det med dere, har dere en fin uke?
Mange klemmer

7 tanker om “En god bok”

 1. Er det du som har skrevet det avsnittet over bildene? For det var utrolig vakkert! Er veldig fasinert over hvordan man kan uttrykke seg gjennom ord på så forskejllige måter, og wow, det var fint skrevet!

  Liker

 2. Er så enig med deg, det er faktisk lite som er så deilig som å leve seg inn i noen andres liv for en stund. Har nylig «oppdaget» lydbøker, det er jo gull verdt når man er for sliten til å lese selv. Ellers har jeg det OK, sånn rundt skolestart gjør det jo litt ekstra vondt i i hjertet å være syk, men man overlever det også. Håper du klarer å ha det litt fint oppi alt det vonde, god klem ❤

  Liker

 3. Ida & Kornelia: Ja, det er det jeg som har skrevet! Åå, så koselig av deg, så snilt!! Jeg også, det er så vakkert og fascinerende.

  Liker

 4. Otilie S: Jaa, åh, hvorfor har ikke jeg tenkt på det, denne boken har ligget på hylla så lenge, siden jeg ikke har orket tanken på å åpne en bok, men lydbøker er jo genialt! Håper du finner fine lydbøker som gir deg glede og varmer hjertet ditt på tunge dager. Denne skolestarten altså, den blir så ekstra tung, men jeg håper du klarer å ha det litt fint også, at det tunge forsvinner, og at du sakte, men sikkert blir bedre, det fortjener du så inderlig. God klem til deg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s