The everyday vibe.

Heihei, smukker!
Hvordan er det med dere, hvordan har dagen vært?

De siste dagene har gått til lite, stort sett fargelegging og Suits, jeg har ikke rørt dusjen engang, for sliten, måtte spare på kreftene, men i dag har jeg funnet frem håndklene igjen, frem med jobbuniform og ikke-eksisterende krefter, autopiloten. I dag har jeg hatt en så lang, givende og fin dag, jeg har hatt to jenter med meg, fra journalisthøyskolen, som har filmet og intervjuet meg, så flotte jenter, så gøy og inspirerende, så godt å fylle dagen med noe annet enn tårevått sengetøy. I morgen tar jeg turen inn til Oslo, en snartur for å være barnevakt for mitt yngste tantebarn, det blir så koselig. Jeg vet om ei som kommer til å ligge rett ut i to, tre, ti dager etterpå, men jeg skal nyte, det er verdt det, gledene, de er gode å ha nå for tiden, så takknemlig.


Publisert under Foto

4 tanker om “The everyday vibe.”

  1. Hei fineste! Dette var en sykt kul bildeserie!! Jeg har lagt fargelegging litt på hylla til fordel for strikking. Har begynt litt på en skappelgenser, vi får se om den noen sinne blir ferdig, håper jeg klarer det innen jul. Det er hvertfall veldig gøy akkurat nå. Også blir ho mor så stolt vet du, haha. Nyt osloturen alt du klarer, snuppa ❤

    Liker

  2. Otilie S: Hei snuppa mi! Tusen takk!! Ååå, herlig, de er så fine, du får den nok ferdig, hihi, heier på deg, når julen er her varmer den deg nok. Godt du har funnet noe du syntes er gøy, hehe, åå, så koselig, disse mødrene og denne strikkingen, liker det, de. Ha en fin uke, fine jenta ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s