Bildedryss fra den siste tiden.

Verden trenger hjelp, så mange liv, har du ikke mulighet til å gi penger, mat eller klær, så del på sosialemedier, bry deg, gi det en tanke, gi et smil, en klem, alt er bedre enn ingenting, kjærlighet når lengst. 

Videoreportasje. Muligheter. Umuligheter. Utfordringer. Mislykka. Mestring. Oslo. Familie. Smoothies. Krølltoppen. Smil. Nye sko. Tog. Hjemme. Flytte. Tårer. Venner. Dere. Bøker. Te. Mat. Suits. Filmer. Fargelegging. Han. Hun. Dem. Vi. Oss. Deg. Meg. Jeg. Datter. Søster. Tante. Venninne. Ukjent, Ingen. For mye tid. For lite tid. Apotek1. Speil. Speil. Speil. Drivkraft. Meningsløst. Sommer. Høst. Viktige øyeblikk. Øyeblikk som aldri skulle eksistert. Endringer. Kontraster. En rosa sky. Virkelighetens helvete. Skrik. Bråk. Stillhet. Savn. Fremtid. Glede. Sorg. Motgang. Medgang. Syk. Bedre. Verre. Kjærlighet. Ensomhet. Hjerteknus. Øresus. Jeg savner å le. Angrer. Stolt. Rustning. Sårbar. Frem. Tilbake. Opp. Ned. Hit. Dit. Au. Hæ. Hvem. Hva. Hvor. Ingenting. Alt. Sene kvelder. Tidlige morgninger. Mørke netter. Tilstede. Borte. Svak. Sterk. Hovne øyne. Ekte. Falskt. Tomt. Overfylt. Hjelp. Uredd. Livredd. Gi opp. Fortsett. Livet, på godt og vondt, sånn jeg liker det. 

Hva har dere gjort i det siste, og hvordan går det med dere?
Ta vare på hverandre. Mange klemmer til dere.

4 tanker om “Bildedryss fra den siste tiden.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s